weby pro nejsevernější čechy

Kam v květnu? Na Hrádek!

V sobotu 9. května 2015 proběhne ve Varnsdorfu na Hrádku již 3. ročník cyklistického závodu GEMA XC Hrádek. Atraktivní zápolení na horských kolech je nejen třetím závodem LASVIT Pekla severu, ale také součástí letos nově vzniklého seriálu MandaOne.

GEMA XC Hrádek s tradiční vysokou účastí závodníků, převyšující trojciferná čísla, se letos pyšní mnoha zlepšováky. Jedním z nich je bezpochyby protažení a oživení trati novými úseky, jež závodníky zavedou také na území Německa – tím se ještě zvýšila už tak značná náročnost trati.

Změny jistě uvítají i diváci – budou mít závodníky téměř pořád na očích.

Na start se mohou postavit i nejmenší závodníci, pro ně jsou připraveny tratě podle jejich stáří. Dokonce i novorozenci do tří let věku mají svoji kategorii „Mrňouskové!“

A protože následující den – v neděli – pokračuje LASVIT Peklo severu čtvrtým závodem XC Dymník v Rumburku, naskýtá se pro dojíždějící závodníky možnost ubytování ve SportLife centru Rumburk se slevou 30 % na celý víkend!

Kompletní informace sledujte na stránkách www.mandaone.cz, nebo na Facebooku!

MandaOne je seriál sportovních akcí, které se odehrávají v okolí hlavní tepny Šluknovského výběžku – řeky Mandavy. Seriál je určen pro širokou veřejnost a kromě samotného GEMA XC Hrádek zahrnuje také Varnsdorfský triatlon, silniční závod Okolo Vlčí hory a MandavaRun – běh z Rumburku do Varnsdorfu s cílem v Pivovaru Kocour, kde vzápětí proběhne i celkové vyhlášení seriálu!