weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (dvacáté čtvrté v roce 2016)

Snad se počasí umoudří, aby se dalo jít i někam ven, ale většina akcí na následující dny by se měla odehrávat v interiérech.

Stále platí výstavy, expozice, muzea, galerie, hrady, zámky, zoo, botanické, cirkus a podobné atrakce.

V pondělí 13. června 2016 bude v rumburské Střelnici k vidění studentský Lakomec.

V úterý 14. června 2016 budu opět ve varnsdorfské sportovní hale, pokračuje olympiáda II. stupně ZŠ florbalem. Tudíž nemohu do Filipova, kde XXIII. ročník Filipovských olympijských her doplňují oslavy 45. výročí poskytování sociálních služeb v Domově Srdce v dlaních. Odpoledne také tlačenice – ve varnsdorfské ZUŠce třídní koncert E. Navrátilové, v Rumburku vernisáž výstavy výtvarného oboru ZUŠky v Městské knihovně, v Krásné Lípě závěrečný koncert pobočky rumburské ZUŠky v kulturáku, který o chvíli později vystřídá koncert Krásnolipského komorního sboru (uvidíme podle počasí, je plánován do amfiteátru). A zpět do Rumburku – na Střelnici divadlo.

Ve středu 15. června 2016 dopoledne opět sportovní hala, olympiáda II. stupně ZŠ a basket. Odpoledne ZUŠve VDF, jako každý rok dorazí zástupci teplické konzervatoře. A na Kopečku v RBK bude řeč o cestování KPMV podél Mandavy.

Ve čtvrtek 16. června 2016 vyrazím experimentovat do varnsdorfského bazénu, olympiáda II. stupně ZŠ by se měla uzavírat plaváním. Odpoledne ve varnsdorfské ZUŠce Popová zpívanda, v RBK na Střelnici pořádá místní ZUŠka koncert pěvecké třídy G. Ruggieriho. Také je další termín procházek městem Rumburk s průvodcem, zatímco v jiném koutě propukne letošní ročník Author bike Contestu. Komu je to pořád málo, může zkusit doubickou Fabriku, hrát mají Ostrak mode.

Nahlédněte do plakátků, můžete si vybrat z dalších akcí. Koukněte také do našeho kalendáře, mnohdy nemáme plakátky. Stejně to zase není všechno, co se tu kde šustne, tak mějte oči na stopkách a koukejte kolem sebe.