weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý čtvrtý týden roku 2016

Stejně jako minulý víkend – stačí nesedět doma, mít oči otevřené a jeden pak neví, kam dřív skočit. Víkend je opět akcemi přeplněný, někde dobíhají dětské dny, jinde už začíná open air hudební sezóna.

Ve čtvrtek 16. června 2016 běžím do varnsdorfské ZUŠky na Popovou zpívandu, takže těžko mohu být v rumburském skate parku, nebo v rumburské Střelnici na koncertě pěvecké třídy G. Ruggieriho, nebo na procházce městem s průvodcem. A nedám ani večerní hraní na Fabrice v Doubici.

V pátek 17. června 2016 uroním i letos slzu smutku. Začíná další ročník Mezinárodního hudebního festivalu v Česká Kamenici, a já už vím, že nestihnu ani jeden den, ani jedno vystoupení, ani v České Kamenici, ani nikde jinde. Odpoledne v Městské knihovně ve Varnsdorfu vyhodnocení literární soutěže a večer koncert Náhodou. Jak mám mezi to asi napasovat společný koncert Kačky Hévrové a Báry Ptáčkové v RBK? A jak pohídat Grilujeme Tour Rádia Contact Liberec?

Sobota 18. června 2016. Vyvleču se jednoduše ze všeho rozhodování, protože čokoláda bližší nežli kabát. Následující dva dny mě hledejte na MalevilCupu, kde se koná krom jiného i Čokojízda. Takže žádné oslavy na trati Česká Kamenice – Kamenický Šenov. Žádný folklorní festival a jarmark v Krásné Lípě. Žádné hudební pohoda v České Kamenici a přidaných městech a místech. Žádné Pasování prvňáčků na čtenáře ve varnsdorfské knihovně. Žádný běh Rumburské vzpoury, o kterém jsem se na poslední chvíli dozvěděl (díky, ZZ). Žádné skautské klíčky města Varnsdorfu u sportovní haly. Žádná cyklistická Rumburská desítka. Žádný Benešovský slunovrat. Žádné růže na dečínském zámku. Žádná Lucerna v lesním divadle ve Mlýnech. Žádný festival Karoliny Světlé pod Ještědem. A žádné Městské slavnosti ve Varnsdorfu.

I v neděli 19. června 2016MalevilCup.

Vy si vyberte podle svého, je toho daleko víc, určitě i akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem víme, vám nabízíme prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.