weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý čtvrtý týden roku 2016

Inu, můžete se zlobit, můžete se vztekat, můžete plakat. Ale prostě je to tak, je tady poslední prázdninová neděle, poslední prázdninová víkendová nabídka. A že se toho zase sakra sešlo!

Na čtvrtek 25. srpna 2016 si můžete vybrat něco podle kalendáře nebo plakátků.

V pátek 26. srpna 2016 to začíná. Další benefiční koncert v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Doubici. Přednáška o Emilu Zátopkovi v Krásné Lípě v pivovaru. A protože prázdniny prostě končí, končí i v Městském divadle ve Varnsdorfu a rozjíždí se další sezóna.

V sobotu 27. srpna 2016 ještě hustěji. Parním vlakem do Saského Švýcarska. Na domácí půdě okolím Vysoké Lípy s Václavem Sojkou. V Jiřetíně pod Jedlovou letošní SAMAT Tour. A samozřejmě Krásná Lípa – Den Českého Švýcarska s Parkmaratonem pro děti i dospělé, Čechie, občerstvení, dílničky, vystoupení, představení (a zcela netradičně v regionu už poněkolikáté Slza). Mezi námi, zjistit, kudy povede letos spanilá jízda Böhmerlandů a v koli kde zastaví, to bylo takřka nad mé síly. Pořád málo? Máme tu také letošní Lipovský dřevák. A ve VDF u sportovní haly Festival pro radost.

V neděli 28. srpna 2016 buď brigáda v Zadních Jetřichovicích, nebo opět se strážcem NP k Pravčické bráně. Odpoledne definitivně letos poslední Filipov a varhany.

Ostatní si vyberte a najděte podle svého. Je samozřejmě stále mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme jako vždy i prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.