weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý sedmý týden roku 2016

Prý nám o víkendu skončí léto (už zase), tak čeho si lze ještě užít?

Slíbil jsem na konec týdne kdekomu hory doly černý les i s horákama, že budu všude a nafotím všechno. Jenže jsem bohužel ve věku, kdy mi příbuzní spíše než datumy svateb oznamují datum pohřbu, které se většinou na rozdíl od toho prvního naplánovat nedá. Což znamená zhruba tolik, že budu někde úplně jinde, než jsem chtěl, a to od čtvrtka možná až do neděle…

Proto tedy beze mne ve čtvrtek 15. září 2016 na Lidovce, kde bude hrát Steve Clarke Trio.

V pátek 16. září 2016 jsem chtěl zajít do divadla, okouknout slávu na varnsdorfském gymnáziu a nafotit slavnostní otevírání předělané oficíny, kde jednou za tři roky odkládám vlasy.

V sobotu 17. září 2016 budu chybět na třetím provedení Třiď, ať je tu líp. Neuvidím muzikál, neprojdu si Loretu a Café Henke. Ani se nedostanu do Mikulášovic, poslechnout si varhany a zpěv. Vynechám i pokračování oslav dvacetiletí varnsdorfského gymnázia, a aspoň nemusím uvažovat nad tím, zda by nebylo místo všech akcí vyrazit s krásnolipským KČT na výlet kolem Zákup.

Vy si ale vyberte a najděte podle svého. Stále je mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme jako vždy také prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.