weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý osmý týden roku 2016

Pokud se celý pracovní týden nenašlo nic, co by stálo za pozornost, konec týdne naopak směřuje k tomu, aby se jeden zase rozkrájel na nudličky.

Ve čtvrtek 22. září 2016 na rumburské Střelnici na rozjezd divadlo.

V pátek 23. září 2016 v RBK dětské představení, ve VDF v divadle školní koncert. V Dolní Poustevně a na dalšícj místech začíná tradiční loutkový divadelní festival. A ve VDF nakonec nebudou probíhat skautské Klíče města, budou přesunuty na jiný volnější termín.

V sobotu 24. září 2016 předpokládám budou někteří nadávat, že přišlo málo lidí, protože se těch akcí zase sešlo víc než dost. Autosraz v Horním Podluží, začínající u varnsdorfské Střelnice. Konference o lokální ekonomice, doprovázená farmářským trhem ve Chřibské. Pohádkový les DDM Varnsdorf. Procházka městským parkem v Krásné Lípě. Jiříkovská kovadlina. Přeložená Doubická pouť smíření. Oslavy v Dolním Podluží na koupališti. Děkys Cup 2016 na fotbalgolfovém hřišti v RBK. A to nej, samozřejmě – oslavy 120 let Augustovy věže na Dymníku…

Neděle 25. září 2016 o něco lepší – v Krásné Lípě Koloběžkyjáda a odpoledne dětské divadlo, prohlídka kostela v Lipové, nějaké fotbaly a pochodování kolem pětiměstí.

Vy si ale vyberte a najděte podle svého. Stále je mnoho akcí, které nám zůstávají utajeny. To, o čem náhodou víme, vám nabízíme jako vždy také prostřednictvím plakátků nebo našeho kalendáře.