weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (čtyřicáté první v roce 2016)

Minulý týden skončil povolební kocovinou, tak to můžeme zkusit napravit nějakou kulturou, zábavou či sportem.

Stále stejně – výstavy, galerie, expozice, muzea.

V pondělí 10. října 2016 oslavy Dne seniorů v RBK v režii jiříkovských, ve Šluknově jóga a v Mikulášovicích Uršula Kluková.

V úterý 11. října 2016 se potkávají dvě besedy v knihovnách – historická v RBK a po pár letech znovu cestopisná ve VDF. A taky začíná podzim, divadelní, v České Lípě.

Ve středu 12. října 2016 se bude ve varnsdorfské Kotlině atletit, mají proběhnout z minulého týdne přeložené Podzimní hry škol. Hned na ně naváže kopaná. Tudíž veledoufám, že tentokrát počasí vydrží a nebude tak mokro, jako před pár dny. Jenže aby to nebylo jednoduché, v ten samý den by se měly konat Klíčky města Varnsdorf, překládané už několik měsíců… Večer ve varnsdorfském divadle vernisáž, beseda na rumburském Kopečku a v rumburské Střelnici divadlo.

Ve čtvrtek 13. října 2016 začíná v Liberci má oblíbená akce EducaMyJob. Večer na varnsdorfském Rozkroku další z koncertů Mandava Jazzu a souběžně koncert i ve varnsdorfském Homegrown klubu.

Vy si vybírejte také v připojených plakátech nebo koukněte do našeho kalendáře. Samozřejmě to není všechno, co se tu kde šustne. Mějte proto oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny veřejné plochy kontrolovat opravdu nestíháme.