weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – sedmý týden roku 2017

Z Valentýnského víkendu jsme se přesunuli do začátku masopustního období.

Plesy, karnevaly, zábavy a průvody. To je to nejčastější, s čím se momentálně budeme potkávat.

Ve čtvrtek 16. února 2017 bych chtěl stihnout ve Šluknově na zámku představení podoby ideálního města v podání studentů ateliéru Architektura 1 Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze. A večer samozřejmě Městské divadlo Varnsdorf a tango. Tím pádem nestíhám přednášku Filipa Stojaníka v Městské knihovně Rumburk.

V pátek 17. února 2017 je toho sice dost, ale já se upínám jen a pouze k rumburskému muzeu, kde se bude povídat o Augustu Frindovi (a knize, vydané městem Krásná Lípa).

I v sobotu 18. února 2017 je toho docela dost na výběr. Mrzí mne, že kvůli tomu, jak jsem se poslední dobou zhuntoval, netroufnu si na 3. ročník Memoriálku Karla Hofmana, turistické vzpomínky na dobrého člověka. Nanjevýš se dopajdám do tělocvičny na Národní ve Varnsdorfu na další voljebal, místní hrají tentokrát s Libercem. QueenieWorld v Mikulášovicích snad obstará kolega.

V neděli 19. února 2017 předpokládám, že by otužilce potěšilo ukázat se v Krásné Lípě na Cimráku, tak uvidíme.

Vy si zkuste něco vybrat v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho (jako vždy) ani nevíme