weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – desátý týden roku 2017

Hustota akcí začíná opět nabírat zajímavých rozměrů a ani kdybych se nakrájel na nudličky, nelze zdaleka obejít všechno.

Ve čtvrtek 9. března 2017 Městské divadlo ve Varnsdorfu a variace na Shakespeara.

V pátek 10. března 2017 začíná na varnsdorfském zimním stadionu Hokejové mistrovství České republiky dospělých – ligy žen a až do neděle se hrají každý den dva zápasy. Ve sportovní hale se hraje pro změnu basket (taktéž ženy). A v Rumburku na Střelnici hrají ochotníci. A komu by se chtělo, Nový Bor zahajuje teprve v tomto termínu oslavy masopustu, které se protáhnou až do soboty.

V sobotu 11. března 2017 heslovitě. Volejbalová okresní soutěž dorostu v tělocvičně na Národní ve Varnsdorfu. Basket ve sportovní hale ve Varnsdorfu. Šachy v DDM Varnsdorf. Dvakrát hokej, jak již zmíněno. Zabijačka v Lipové. Přednáška v Nobilis Tilia. Pěvecká soutěž v Krásné Lípě. Povídání o ledových sochách v kavárně Atelier Krásná Lípa. Kocouří pivovarský maškarní bál na Lidovce ve Varnsdorfu. Mr. Sax & Electroswing Allstars friends v country clubu Konírna. A Centrum Panorama přidalo ještě jedno večerní promítání Logana.

V neděli 12. března 2017 pokračuje sportovní jízda. Opět 2x hokej. K tomu ve sportovní hale volejbal a finále krajské soutěže kadetek. Odpoledne na tom samém místě znovu basket. A mezi ještě v Kotlině fotbal.

Vy si zkuste něco vybrat v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho (jako vždy) ani nevíme