weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (potřinácté v roce 2017)

Konec března, apríl na obzoru, akce se hromadí.

V úterý 28. března 2017 Městská knihovna Varnsdorf.

Ve středu 29. března 2017 další školní představení v Městském divadle Varnsdorf. Další Den otevřených dveří, tentokrát varnsdorfská ZŠ Edisonova. Večer pak buď povídání ve Šluknově v místním kulturním domě nebo koncert Na Kopečku v Rumburku.

Ve čtvrtek 30. března 2017 se ve Varnsdorfu překrývají dva koncerty – na Lidovce Chantal nebo v HomegrownClubu Zdeněk Bína.

Koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři, třeba si vyberete podle svého. Mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky kontrolovat nestíháme a proto nikdy nebudeme vědět o všem, co se třeba kolem děje.

A navíc bonus:

Vážení přátelé, dovolte, abychom pozvali v pondělí 27. března do naší knihovny – čekají na Vás hned dvě velmi zajímavá setkání.

V 15 hodin si můžete přijít poslechnout názory nejmladšího radního České republiky. Parlament mladých v Liberci pozval na besedu pana Dominika Feriho, který je též autorem knihy „Tak jsme lajkovali: Kterak přiložit prst na tep doby“. Své čtenáře se ve své knize snaží provést nepřehledným světem sociálních sítí. Přijďte si s Dominikem Ferim popovídat, vlastně o čemkoli…

Od 17 hodin je připravena prezentace knihy Dopisy člověku Nathanielovi. Přijďte si poslechnout, jak dopisy pro Nathaniela vznikaly či proč je oním adresátem právě Nathaniel – čeká na Vás přátelské setkání plné laskavých a moudrých zamyšlení. Autor Stanislav Kubín si pozval zajímavé hosty. Číst ukázky budou Štěpán Cvejn a Milan Hodny. Pořadem bude provázet básník František Novotný a redaktor ČRo Robert Tamchyna. Hudební doprovod zajistí vokální soubor CANTEMUS vedený Vlastou Hejnicovou.

Přejeme Vám příjemný jarní víkend a děkujeme za případné využití našich pozvánek.

S úctou

Michaela Valterová

vnější vztahy

Krajská vědecká knihovna v Liberci; příspěvková organizace

Rumjancevova 1362/1; Liberec I – Staré Město; 460 01 Liberec 1

Kontakt: tel.: 482 412 185; e-mail: valterova@kvkli.cz; www.kvkli.cz