weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – čtrnáctý týden roku 2017

Po náznaku léta během minulého týdne nám to matka příroda momentálně vrací i s úroky a zima střídá déšť a opačně. Je se ale kam schovat, stačí si jen vybrat.

Na čtvrtek 6. dubna 2017 jsem dostal nabídku, která se neodmítá. Tudíž budu muset vynechat další den otevřených dveří a velikonoční dílničky na Karlovce, a nejspíš nestihnu ani koncert ve varnsdorfské ZUŠce. A pro úplnost – v Rumburku budou hrát Poutníci.

Víkend patří úklidu, takřka každé výběžkové město a obec se postupně přidává k akci Ukliďme Česko, možností kde se přidat je dost a dost.

V sobotu 8. dubna 2017 zase neuvidím soutěž mažoretek v České Kamenici – překrývá se s country tančením na Dymníku. Začínají už také akce zaměřené na Velikonoce, jako např. na šluknovském zámku nebo v rumburské Městské knihovně. Taky se najde nějaký sport – Polevský běh nebo basket ve varnsdorfské sportovní hale. A večer je na výběr z několika koncertů – benefice v Doubici, Lipovský qikot či HomeGrown Club ve Varnsdorfu.

V neděli 9. dubna 2017 budu trávit dopoledne opět ve sportovní hale ve Varnsdorfu u minivolejbalu. Za zmínku stojí ještě žehnání několika křížků, soch a obrazu v Lipové.

Zkuste si vybrat v připojených plakátcích nebo v našem kalendáři. Samozřejmě nemáme přes veškerou snahu v evidenci všechno, co se kde šustne, o spoustě toho (jako vždy) nevíme