weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (podevatenácté v roce 2017)

Pracovní týden nám opět začal svátkem, takže moc dlouhý nebude.

V úterý 9. května 2017 přednáška v Městské knihovně Varnsdorf.

Ve středu 10. května 2017 by někde někdy ve Varnsdorfu měla proběhnout soutež BESIPu – snad odpoledne od 9, možná na dopravním hřišti. Proč by ale měl někdo vědět vůbec nějaké podrobnosti, že? Totéž se týká Poháru osvobození – fotbalu. Opravdu děkuji všem školám za příkladnou spolupráci a poskytování informací. To už spíš vím, že od 9 bude další ze Dnů pro maminky ve varnsdorfském DDM, i když se to na jejich webu jaksi nedá najít. Ve stejnou dobu začne u Kocoura podruhé v dějinách Kocour Cup, po loňské nulté zkoušce tentokrát jako první oficiální ročník soutěže mladých číšníků a barmanů. A večer se tlučou dva divadelní termíny – do Varnsdorfu dorazí Mladá Boleslav s komedií S NEBOŽTÍKEM V PATÁCH a do Rumburku pražáci s komedií Cry Baby Cry.

Ve čtvrtek 11. května 2017 začíná ve varnsdorfské Panoramě unikátní festival 70 mm filmů – původní plány byly postupně mírně měněny, podrobnosti zde ->. Hrozně rád bych skoro všechno viděl, jde o unikátní filmy a jedinečný zážitek, ale času se jaksi nedostává. Večer v Městské divadle Varnsdorf padesátiny Fešáků.

Připomínáme samostatně zveřejňované nabídky z Liberce ->

Koukněte do plakátků a zkuste to i v našem kalendáři, třeba si vyberete podle svého. Mějte oči na stopkách, koukejte kolem sebe, my všechny plakátovací plochy a vývěsky kontrolovat nestíháme a proto nikdy nebudeme vědět o všem, co se třeba kolem děje.