weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý první týden roku 2017

Další víkend přede dveřmi, poslední májový.

Pokud se snad někomu zdá, že zprávy váznou, že se tu dlouho nic neobjevuje, že v kalendáři žádné změny, bude to tím, že je to už zase pravda. Nejsou lidi, není čas, nejsou peníze. Stačím ještě tak nějaké akce odchodit, ale nezpracované fotky se mi válí na discích nepřebrané a na texty k nim se dostane čertvíkdy. A protože zítra opět na pár dní zmizím, tak alespoň pozvánky na akce, na které nepůjdu.

V pátek 26. května 2017 si neodpusím dopolední atletiku (16. ročník pro 1. stupeň ZŠ), a pak odjedu. Takže žádný Kvíltet, žádné divadlo, ani nic jiného.

V sobotu 27. května 2017 žádné Kytlice, žádný den s NP, žádná dětská radost v kombinaci s recyklací, žádné oslavy turistiky ve Šluknově, žádný fest ve Cvikově, žádná pouť v Jablonném, stejně jako mnoho dalšího.

V neděli 28. května 2017 podobně. Žádné podstávky, žádný den dětí s hasiči v Rumburku, žádný Běh rumburské vzpoury, ani pohádka.

Vy si dělejte, co chcete. Třeba s pomocí připojených plakátků nebo našeho kalendáře. Samozřejmě nemáme přes v evidenci všechno, co se kde šustne, už se ani tolik nesnažíme, abychom snad všechno věděli