weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – třicátý čtvrtý týden roku 2017

A je to tu zas. Po pracovních dnech, kdy probíhalo velké nic, se na poslední chvíli snaží všichni kolem strhnout pozornost a nalákat zájemce, když už do konce prázdninového léta zbývá jen pár okamžiků.

V pátek 25. srpna 2017 dorazí na celý den do Krásné Lípy další prezidentský kandidát. Ve varnsdorfském skate parku začne 3. ročník Street festu, na který jsou na FB založeny minimálně 2 různé události (?) a na kterém mne po předchozích dvou zkušenostech nikdo neuvidí. A za hranicemi začíná School of Rock Festival 2017 (Ebersbach-Neugersdorf), na němž je pro nás nejzajímavějš fakt, že vstup je zadara.

Sobota 26. srpna 2017:

Srdečně vás zveme na tradiční akci „Den Českého Švýcarska“, který se koná již tuto sobotu, připraven je bohatý program pro všechny věkové kategorie. Nebudou chybět ani řemeslné dílničky, stánky a také občerstvení. Večer se můžete těšit na koncert Dana Bárty a jeho kapely Illustratosphere, vstup je 50,- Kč.

Jana Drobečková

místostarostka města

Masarykova 246/6

407 46 Krásná Lípa

e – mail: drobeckova@krasnalipa.cz

GSM: + 420 721 828 939

To tradičně znamená spanilou jízdu Čechií po vybraných městech či Park maraton včetně dětské varianty. A tyké souběh s řadou dalších akcí. V Jiřetíně SAMAT Tour. V Jiříkově CaniCross. Oslavy 25 let obnovené samostatnosti obce Doubice. Lipovský „nafukovací“ dřevák u Pytláka. Slavnosti ve Velkém Šenově. Neckyáda v Dolním Podluží. Divadlo v Jiřetíně pod Jedlovou. Pokračuje varnsdorfský Street Fest a festival v Německu. A končí Dny řemesel na Doláku. K tomu třeba ještě Děkys Cup na fotbalgolfu, Catus Anus v HomeGrown Clubu ve Varnsdorfu či letní promítání na rumburskou Střelnici. A kolem dokola probíhá hradozámecká noc, kdyby někdo chtěl vypadnout mimo výběžek.

V neděli 27. srpna 2017 samozřejmě do Filipova, už letos naposledy. A šluknovští nabízejí rozloučení s létem ve znovuožívajícím Karlově údolí.

Na další koukněte do plakátků, i když je stejně jako vždycky zdaleka nemáme všechny. Něco najdete také v našem kalendáři, i když mne stále méně baví do něj ty plakátky přepisovat. Navíc nikdy nemůžeme tvrdit, že bychom snad všechno věděli