weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (počtvrté v roce 2018)

Máme tu další pracovní týden a nějakých pár akcí.

V pondělí 22. ledna 2018 se potlučou mezi sebou dvě megaakce, obě bez mé účasti. Do rumburské Střelnice po odkladu dorazí Hana Zagorová a ve varnsdorfské Panoramě bude ke slyšení Petr Kolář.

V úterý 23. ledna 2018 dvakrát po sobě v Městském divadle ve Varnsdorfu pohádka. Zašel bych se docela podívat na zpěváčky, jenže když info na webu den před pořádáním vypadá takto, jde to dost těžko:

Přednáška KPMV v divadle je pro nemoc odložena na neurčito a přednáška v Městské knihovně ve Varnsdorfu je absolutně mimo mne. V České Lípě v Centru textilního tisku začíná prvním koncertem cyklus komorní hudby, se kterým přichází Lípa Musica.

Ve středu 24. ledna 2018 bude Klára Mágrová propagovat Loretu v Děčíně. Já se zastavím na varnsdorfské Střelnici, kde se bude (jako již tradičně) prezentovat taneční a pěvecký obor místní ZUŠky. A aby byla nabídka úplná, ještě zbývá rumburská Střelnice.

Možná by se někde našlo něco dalšího, my ale víc nevíme. Co jsme náhodou zachytili, je jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři.