weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – patnáctý týden roku 2018

Zaslechl jsem při jízdě napříč republikou cosi v rádiu o tom, že snad víkend má být takřka letní. Ale pokud se nebudete opalovat na zahrádce, je tu pár možností, kam vyrazit.

V pátek 13. dubna 2018 bych se mohl pokusit dostat na ZŠ Edisonova Varnsdorf okouknout, jak se hraje badminton. Ale jen na chvíli, protože o něco později se hraje basket ve varnsdorfské sportovní hale (žáci U14 vs Mladá Boleslav). Vynechávám šluknovský zámek a canyonig, neláká mne ani Lidovka, ani Dolní Podluží.

Sobota 14. dubna 2018 je silně sportovní a turistická, dál i blíž. Ale nemohu stíhat všechno. Slíbil jsem, že zdokumentuji IV. ročník regionálního kolakvalifikačního turnaje o přeborníka republiky ve volejbalu mladších žákyň (jak v sobotu, tak v neděli). Kromě této akce snad maximálně vernisáž na zámku ve Šluknově, uvidíme. Zbytek dohledejte v plakátech a kalendáři.

V neděli 15. dubna 2018 znovu volejbal, ale bude se muset podělit s atletikou. Já ale utíkat nebudu, stejně nevyhrávám. A až volejbal opustí sportovní halu, dostane se znovu na basket (opět žáci U14, tentokrát proti Sokolu Vyšehrad). Slávu v Rumburku si nechám utéct.

Jak již výše řečeno – ostatní zkuste najít v plakátcích či v našem kalendáři. Nebo kdekoli jinde.