weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – devatenáctý týden roku 2018

Čím víc k létu, čím víc akcí, čím víc pořízených fotek, tím méně času na cokoli ostatní – ať už prosté zvaní nebo zprávy o konání. Lepší už to nebude.

V pátek 11. května 2018 jsem dopoledne strávil ve varnsdorfské sportovní hale na závěru školní ligy v miniházené a večer budu zase v divadle. Jiní jsou v jiných divadlech.

V sobotu 12. května 2018 po křížových cestách výběžku. Bez férové snídaně. Konečně se po mnoha letech dostanu k té poslední, naší vlastní varnsdorfské zamčené nepřístupné. Místo třeba další exkurze Geoparku Ralsko. Neuvidím tak ale další jiné místní památky. Ani mažoretky v Benešově nad Ploučnicí. Ani divadlo ve Šluknově. A těch různých běhů a pochodů, co se koná! Ale mělo by to vyjít tak, že z exkurze rovnou do rumburského muzea. Večer bych snad už jednou konečně opravdu mohl do Homegrown-Clubu.

V neděli 13. května 2018 mi dejte pokoj a vyberte si, co chcete – něco najdete v plakátcích, něco v našem kalendáři. A taky kdekoli jinde. Já mám za několik týdnů nezpracované fotky…