weby pro nejsevernější čechy

Víkendové kudykam – dvacátý první týden roku 2018

Už se budu jen a jen opakovat, pár následujících týdnů – nevím kam dřív, co ano a co vynechat…

Čtvrtek 24. května 2018 sehrál jsem fotky z dopoledních sportovních her v Jiřetíně pod Jedlovou, vynechávám koncert ve varnsdorfské ZUŠce a mířím ke kostelu sv. Karla Boromejského.

V pátek 25. května 2018 dopoledne ve varnsdorfské Kotlině, atletika pro 1. stupeň ZŠ. Odpoledne těžko, přetěžko se rozhodnout – Noc kostelů. Jedinečná příležitost. Plakáty nemáme ne všechno, mezi zúčastněnými je třeba i Lobendava či Vilémov. Někde provázáno ještě s Muzejní nocí z minulého týdne. A do toho se ještě ke všemu míchá divadlo. Zájem určitě bude i o Lidovku.

V sobotu 26. května 2018 stejně jak před týdnem. Kam dřív? Den dětské radosti ve Varnsdorfu, s předstihem. V Rumburku hasičská sláva. Arboretum v Kunraticích opět otevírá své dveře. Žehná se křížová cesta na Jáchymu. Dětský den bude i v Krásné Lípě (s Národním parkem). Večer na výběr z divadel v Rumburku či v Krásné Lípě. Nebo trocha funky?

V neděli 27. května 2018 den otevřených podstávek. V Dolním Podluží akce pro děti. A v Rumburku pohádka.

To by asi stačilo. Podívejte se do plakátků a do kalendáře. Třeba si něco vyberete, i když naše nabídka zdaleka není úplná.