weby pro nejsevernější čechy

Kam vyrazit v pracovních dnech (potřiadvacáté v roce 2018)

Předpovědi se různí, počasí se liší metr od metru, život je plný překvapení a tak vůbec. Pokud zas někdo nezavolá hodinu před začátkem, tak by to mohlo být během týdne třeba takto:

V úterý 5. června 2018 ve varnsdorfské hale florbal (1. stupeň ZŠ).

Ve středu 6. června 2018 opět varnsdorfská hala, opět 1. stupeň ZŠ, tentokrát košíková. Doufám, že to půjde rychle, protože já budu zdrhat na třetí poznávání okolí Dráhy Národního parku. Tím bohužel přijdu o pokračování Památek naživo (a že vyprávění Jana Němce vždy stojí za to!). A ještě zmiňme divadlo v Rumburku.

Ve čtvrtek 7. června 2018 budu muset zkusit odejít z práce o fous dřív, protože mám zamířít opět do sportovní haly, kde bude finále varnsdorfských škol v přehazované. Nestíhám vycházku Rumburkem ani koncert rumburské ZUŠky a gymnaziální aule, protože začíná jubilejní ročník Tamanbourrée. Těžko hádat, co znamenala tuhle ta poznámka, že asi poslední…

Jako obvykle nevíme o všem a už se o to ani nesnažíme. Širší nabídku hledejte jako vždy v plakátcích nebo v kalendáři. Po ostatním se porozhlédněte, kde je vám libo.