weby pro nejsevernější čechy

Hledáme svědky nehod

DĚČÍN – Policisté šetří nehodu chodce a cyklistky.


Policisté z dopravního inspektorátu hledají svědky dvou dopravních nehod ve Šluknovském výběžku. Policie by ráda touto cestou oslovila případné svědky lednových dopravních nehod v Rumburku a ve Varnsdorfu, jejichž podrobnosti najdete níže.
RUMBURK – V úterý 26. ledna letošního roku došlo krátce před půl osmou ráno ke střetu osobního automobilu s chodcem na ulici Komenského v Rumburku. Řidič jedoucí ve směru od kruhového objezdu porazil chodce, jenž přecházel vozovku ve směru od zastávky Bytex. Neznámý řidič z místa dopravní nehody ujel. Podle zjištěných informací se jednalo o auto červené barvy.

nehoda1
VARNSDORF – Patnáct minut po polední v pátek 29. ledna došlo na křižovatce ulic Západní a Edisonova k dopravní nehodě mezi cyklistkou a volně pobíhajícím psem. Kolize se stala nedaleko tamního panelového sídliště. Policisté pátrají po majitelce psa a dalších okolnostech, které by napomohly objasnit průběh oznámené nepříjemnosti.

nehoda2
Dopravní policisté žádají majitelku psa i další případné svědky obou zveřejněných dopravních nehod o poskytnutí informací, které by napomohly k objasnění obou ohlášených událostí. Své poznatky a svědectví můžete poskytnout skrze tísňovou linku 158, případně na nejbližší policejní útvar.

Další z možností může být i zaslání informací na e-mailovou adresu dopravního inspektorátu: krpulk.uo.dc.di@pcr.cz.

Za případnou pomoc Vám děkujeme.