weby pro nejsevernější čechy

Celebrity s.r.o. na premiéře v Novém Boru uvede herecká a tvůrčí delegace

Komedii ze zákulisí natáčení nekonečného televizního seriálu, kde se schyluje ke zločinu, ale kde se také rodí příběh opravdové lásky, uvede v Městském kině v Novém Boru herecká a tvůrčí delegace.

Ve středu 4. listopadu od 20 hodin se uskuteční ve foyer Městského kina v Novém Boru autogramiáda, diváci se mohou těšit na soutěž o filmové ceny a nejedno překvapení. Účast v delegaci přislíbili: Michael Foret, který si ve filmu vystřihl roli porodníka, herečka Andrea Kerestešová, režisér Miloslav Šmídmajer a herec Pavel Bezděk.

Nový český film vznikl podle scénáře Petra Hudského a Jiřího Mádla na motivy stejnojmenné hry Antonína Procházky. Hudbu k filmu složil Zdenek Merta. Režisér Miloslav Šmídmajer do hlavních rolí obsadil: Jiřího Mádla, Veroniku Horváthovou, Vilmu Cibulkovou, Zuzanu Bydžovskou, Miroslava Táborského aj. Film promítá Městské kino Nový Bor do 29. října do 4. listopadu. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejních místech společnosti Kultura Nový Bor, s.r.o. nebo on-line: www.kulturanb.cz/kino

Ilona Rejholcová

Kultura Nový Bor, s.r.o.

Revoluční 480

Nový Bor

Tel: 487 726 755

Tagy