weby pro nejsevernější čechy

Dvě pozvánky za poklady Severního království

Dovolujeme si dát na vědomí dvě turistické pozvánky na akce k dobré propagaci Šluknovska.

1. Za monarchy SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ – 30. 4. 2016, již 8. ročník. Pořádá KČT Šluknov, Helena Landová, tel 731 054028

Za monarchy SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ se vydáme autem, na kole i pěšky hledat poklady a nové kešky A to hned 7x. Souřadnice geokešek budou na FB již 29. 4. 2016 Souřadnice pokladů pro děti při prezentaci u ERLECE od 9.00 hod. Začínáme v 10.00 hodin na zámku. Trasy měří od 10 km do 39 km. Nezapomeneme 7 drobných dárků na výměnu do kešek. Občerstvovat a bavit se budeme u ERLECE po příjezdu.

Od 16.30 hodin v domě kultury začíná ČARODĚJNICKÝ KARNEVAL HARRYHO POTRA. LAMPIONOVÝ PRŮVOD MĚSTEM v 19 hod. z náměstí. VATRA vzplane pod zámkem a vyhrávat bude MALVAS.

2. Modré putování 27. až 30. 5. 2016

S přáním pěkného dne všem vyznavačům pěší turistiky si Vám dovoluji zaslat pozvání na třetí ročník etapového pochodu s názvem Modré putování. Smyslem této akce je poznávání zajímavostí Šluknovského výběžku s tím, že letos se zaměříme na návštěvu rozhleden a vyhlídkových míst na české i německé straně. Modrého putování se lze účastnit po jednotlivých etapách (bez registrace) nebo po všechny čtyři dny (s registrací). Neplatí se žádné startovné – náklady spojené s účastí si hradí každý individuálně. Již v tuto chvíli se zájemci o účast mohou registrovat na tomto webu: http://www.region-sluknovsko.cz/putovani/modre-putovani-uvod.html

Mějte se fajně a nezapomeňte, že Šluknovsko se na vás těší :)

Martin Zíka – KČT Děčín – 775 855 303

Tagy