weby pro nejsevernější čechy

Den zvířat – Péče o volně žijící handicapovaná zvířata 2016

Ekoporadna ORSEJ při Vlastivědném muzeu a galerii v České Lípě a Lesy ČR, s. p. pořádají již 13. ročník Dne zvířat, tentokrát s podtitulem „Péče o volně žijící handicapovaná zvířata“.

Krom vědomostních a odborných stanovišť, pohybových soutěží, smyslových stezek a tvůrčích a výtvarných dílen, připravených společně s Domem dětí a mládeže Libertin, SOŠ a SOU 28. října 2707 v České Lípě, ZOO Děčín a ZOO Liberec, nabídne tato akce také dvě velmi zajímavé doprovodné výstavy: „Ochrana přírody v Libereckém kraji“ a „Fotografie přírody Lužických hor“. Součástí Dne zvířat je i volný vstup do všech expozic muzea a galerie s doporučením prohlídek expozic přírodovědných.

Nutné předchozí přihlášení na program Dne zvířat! Nejjednodušším způsobem je zápis do tabulky – viz níže uvedený odkaz přihlašování. Zde najdete konkrétní časový harmonogram a můžete si tak sami zvolit nejlépe vyhovující čas příchodu do VMG.

Odkaz pro přihlašování https://docs.google.com/spreadsheets/d/1293h-NQeGrrl76K8vJQ2PkHULhXT5LmsdGYZ2eEV1xg/edit#gid=0

Program je zdarma a je pořádán Vlastivědným muzeem a galerií v České Lípě a Lesy ČR s. p., za finančního přispění Libereckého kraje a Lesů ČR s. p.

Bližší informace u muzejní pedagožky Veroniky Ličaverové, DiS.

ekoporadna@muzeumcl.cz, 774 825 089

S pozdravem a přáním pěkného dne

Jana Jermanová Jakubská

Oddělení výstav a propagace

Vlastivědné muzeum a galerie v České Lípě

Nám. Osvobození 297, 470 34 Česká Lípa

Tel.: 487 824 145

www.muzeumcl.cz

Tagy