weby pro nejsevernější čechy

POKÉMON GAME

V sobotu 1. října 2016 oddělení Berušek úspěšně ukončilo měsíční hru, kde děti hrály o získání bodů za zručnost, vědomosti, pomoc spolužákovi, obratnost, pečlivost a schopnosti postarat se o své věci.

Sobotní ráno jsme se vydali na dlouhou cestu s plněním netradičních úkolů, hledání „poké stop“ a odpracovat „gymy“. To vše směřovalo k získání co nejvíce bodů dvojicím, které soupeřily mezi sebou v hledání postaviček Pokémonů, házení „pokéballů“ na cíl a rychle reagovat na zadaný úkol.

V polovině cesty nás čekal chutný oběd na Kolibě u Ria, kde po odpočinku následovala dvouhodinovka dalších soutěží. Cesta zpět ke škole již byla poznamenána vyšším stupněm únavy, ale všichni došli. Energii do žil děti vrátily sladkými dobrotami od maminek a pak už jsme odtajnili výsledky celé soutěže. Odměny obdrželi všichni účastníci. Poděkování patří kamarádkám K. Růžičkové i K. Horňákové. Dále maminkám, které myslely na vyčerpané děti a dobrotami i sladkostmi přispěly na dodání energie v podvečer před rozloučením. Bez pomoci P. Juricové a M. Podskalského bychom se na takto náročnou výpravu vydat nemohli. Děkuji všem.

Vychovatelka H. Špergová, ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf

Tagy