weby pro nejsevernější čechy

Vltava, Midi Lidi, The Ills a dalších 40 jmen na festivalu Všudybud 2017

V krásném prostředí areálu vodního hradu Lipý proběhne ve dnech 9. a 10. června 2017 již 13. ročník českolipského hudebního festivalu Všudybud.

Už nyní víme, jaký je jeho kompletní line-up. Na 4 scénách vystoupí více než 40 účinkujících a jako každý rok se jedná o pestrou směs hostů z různých koutů Česka i zahraničí a toho nejlepšího, co nabízí českolipská hudební scéna.

Všudybuďané se letos mohou těšit například na Vltavu, která je opět ve skvělé koncertní formě a s původním zvukem. Mohou protančit páteční noc s Midi Lidi, objevit, jak zní ambientní elektronika ze zámoří, kterou představí Američan Andy the Doorbum, nebo se nechat vystřelit do vesmíru postrockovým masakrem slovenských The Ills, kteří již dávno překročili práh své domoviny.

Jiří Gottlieber, dramaturg festivalu, k tomu dodává: “Letos si děláme opravdu radost a máme nejsilnější program v naší historii. Velmi mě těší, že naše pozvání přijala kapela Aktual Milana Knížáka, která spoludefinovala český underground. Že se nám představí mladá krev v podobě Zagami Jericho, která vydala zajímavou desku, Ghettoblaster nebo ±0. A samozřejmě mě velmi zajímá konfrontace místních kapel s těmi, kteří tvoří mimo náš region. Bez regionálních interpretů by Všudybud nebyl tím, čím je.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 250 Kč (Infocentrum Česká Lípa) a na místě za velmi sympatických 300 Kč.

Více informací a kompletní line-up na www.vsudybud.cz

Kontakt:

Jiří Gottlieber

info@klubprogres.cz

728 782 024

Midi Lidi: Lux

The Ills: Born Under the Mournstar

Vltava: Panáček

Tagy