weby pro nejsevernější čechy

Malá kopaná – Děčín

V pondělí 23. 4. 2018 absolvovali naši starší žáci (ZŠ náměstí E. Beneše Varnsdorf) turnaj v malé kopané v Děčíně, který jsme nezačali nejlépe.

Hned v prvním zápase se školou Máchova jsme po třech chybách z přečíslení dostali tři branky. Naše zakončení končila třikrát vedle branky a jednou na břevně, a tak jsme v prvním zápase podlehli 0 : 3. Druhý zápas jsme absolvovali s týmem z Boletic. Zlepšenou hrou a rychlými góly jsme šli do vedení a utkání vyhráli vysokým rozdílem 7:2. Třetí zápas byl se školou Na Pěšině. V zápase jsme byli lepším týmem a opět zvítězili vysokým rozdílem 7: 0. Ze skupiny jsme postoupili z druhého místa a v semifinále nás čekala Kamenická. Začali jsme skvěle. Hned v úvodu zápasu z úniku skóroval Tadeáš Šolc a vedli jsme 1:0. Poté jsme ale odešli fyzicky. Nestíhali jsme rychlé rozehrávky soupeře a ten nás hned několikrát potrestal. Utkání jsme prohráli 1:5 a čekal nás tedy zápas o třetí příčku. Se školou Březová jsme si po pěkném týmovém výkonu poradili 7:0 a při vyhlášení výsledků pozvedli pohár za třetí příčku. Děkuji klukům za super výkony a gratuluji k medailím.

Sestava: Stankovič J., Tran P., Stehlík T., Kabeláč F., Jetmar J., Šolc T., Netuka L., Oberreiter M., Hanich Š., Stankovič M.

Branky: Šolc 7, Kabeláč 6, Oberreiter 3, Netuka 2, Hanich 1, Jetmar 1, Stehlík 1

Vedoucí: Mgr. T. Šmidílek, ZŠ nám. E. Beneše Varnsdorf

Tagy