weby pro nejsevernější čechy

Historický úspěch mladých házenkářů

V sobotu 26. 5. 2018 se mladší žáci TJ SLOVAN Varnsdorf, oddíl HÁZENÉ, zúčastnili v Děčíně závěrečného turnaje Ústeckého krajského svazu házené – skupiny DIVIZE. Do tohoto turnaje varnsdorfští házenkáři nastupovali ve značné nervozitě, jelikož chtěli udržet třetí příčku.

V úvodním utkání se snažili uhrát vyrovnaný zápas se zatím neporaženým Chomutovem, což se bohužel nepovedlo. Dále následoval zápas s domácím Děčínem, kde bylo znát domácí prostředí, ale naši borci nepřipustili žádné překvapení a zápas dotáhli do úspěšného konce. Lovosičtí LOVCI nám bohužel v dalším zápase nedali žádnou šanci a po důkladné přípravě na poslední zápas sezóny s Jabloncem nad Nisou se již házenkáři maximálně soustředili a nepřipustili zaváhání při cestě za pohárem.

VÝSLEDKY:

Chomutov – Varnsdorf 20 : 14

Děčín – Varnsdorf 13 : 16

Lovosice II – Varnsdorf 24 : 12

Jablonec nad Nisou – Varnsdorf 13 : 17

Umístění skupiny DIVIZE mladších žáků 2017/2018 Ústeckého kraje:

1. HK Chomutov

2. HK FCC Lovosice II

3. TJ Slovan Varnsdorf

4. TJ Slavoj Děčín

5. TJ ELP Jablonec n. N.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří se na tomto úspěchu mladších žáků podíleli. Především hráči: O. Pricl, L. Rybář, V. Tillner, J. Suk, J. Schlejer, F. Štěpán, V. Šindelář, Š. Korba, E. Myslivcová, T. Halba, M. Sýkora, J. Fieger, J. Seidl, A. Pecinovský; trenéři: O. Rybář, I. Husár, M. Rybář; realizační tým odd. házené s rodiči a v neposlední řadě sponzoři – vinotéka PIJÁNOFKA a město Varnsdorf.

Oldřich Rybář

Tagy