weby pro nejsevernější čechy

Winterovi o Norsku v čajovně Na Kopečku v Rumburku

Víceméně vcelku pozdní info z Kopečka: Ve středu [16/9] nad čajovnou při krbovkách proběhlo příjemné povídání s fotkami o cestování po Norsku.

Převzato ze stránek čajovny, bylo to:

Cestovatelském promítání v podání rumburáků Marka a Kláry Winterových (ËMK) o třítýdenním putovaní pustými norskými horami s batohy plnými jen nejnutnějších věcí k přežití. Povídání o tajuplné panenské přírodě, o koupání v horských jezerech, o pití z potůčků, o hledání cesty v mlze, o místě kde vzniklo lyžování, o autostopu …a bez platební karty tam ani nejezděte.

ËMK cestují nízkonákladově a z toho vyplývá spoustu nepředvídatelných zážitků a dobrodružství. Mají za sebou celou řadu procestovaných zemí v Evropě, Asii a Oceánii a také Nový Zéland, Austrálii, USA (promítání ËMK v USA bude na Kopečku 22.10. 2015 od 19:00). Tři roky na cestách a sólo cesty.

Pozvánka do čajovny na tuto středu 23.9. 2015 od 19:00 hodin, bude koncert v kostelíku:

Současná irská hudba

Jitka Malczyk a Vojtěch Jindra – koncert současné irské hudby. Setkáním dvou zkušených hudebníků se propojují a vzájemně rezonují dva hudební světy. V komorní sestavě, které nechybí nasazení a radost ze hry, vyniká zvuk obou nástrojů a díky osobitému stylu hráčů vzniká originální autorská hudba.

Zde naleznete program na zbytek měsíce září.

Pár snímků z povídání.

Tagy