weby pro nejsevernější čechy

Den otevřených dveří VOŠ, SPŠ a SOŠS a CR VDF – listopad 2015

Po předchozích účastech na EducaMyJob v Liberci a dvou dnech Veletrhu vzdělávání v Rumburku se v budově varnsdorfské Vyšší odborné školy, Střední průmyslové školy a Střední odborné školy služeb a cestovního ruchu na Bratislavské konal Den otevřených dveří za účelem ulovit co nejvyšší počet budoucích žáků.

Už jsem tam byl potolikáté, že těžko můžu napsat něco nového, objevného, progresivního. Kromě názvu školy a odcházejících / nastoupivších žáků se toho zrovna moc nemění, vlastně i ty prezentace možností studia jedou v podstatě stejně, i když vypadají jinak. S přednáškou o hotelnictví a cestovním ruchu toho moc nenaděláte, ukázky sebeobrany se taky už moc vyšperkovat nedají. U módní přehlídky se alespoň v čase střídají kostýmy (a taky holky, občas k mému zármutku), obměňuje se show masérů (Julio překvapuje, jak od zumby došel až k bojovým uměním) a ukázky kadeřnic a vizážistek. Ale tak nějak stranou jsem si říkal, že už jsem zažil lepší časy, kdy to mělo větší šťávu.

Výhodu to má, že už jsem v takových místech brán téměř jako inventář a moc lidí nevnímá, že fotím, což je ten správný moment. Takže třeba se tu někdo najde, ke svému překvapení, fotek je zase víc než dost:

Ukázka sebeobrany:

https://youtu.be/RE0qM_A8VDY

Historie: leden 2015 ->, listopad 2014 ->, leden 2014 ->, listopad 2013 ->, leden 2013 ->, říjen 2012 -> a ještě jednou říjen 2012 ->

Tagy