weby pro nejsevernější čechy

Tomáš Klus ve Varnsdorfu (Roadshow Radia Contact 2017)

Z některých záležitostí se stane tradice, nenápadně a skoro nepozorovaně. Už počtvrté jsem v pondělí 24. července 2017 dokumentoval, jak rádio Contact Liberec na svoji každoroční Roadshow do RBK a VDF přiváží pěveckého hosta, kterým byl Tomáš Klus.

Jako vždy už předem na náměstí pod kostelem ukázkový vůz, tentokrát Opel Crossland X libereckého dealera Euro Car Vik, z něhož jsou vyndány bannery a klasický podpisovací stoleček. Chvilku po celé se objevuje žluté tykadlo a v něm ten, na něhož už tu čeká slušný chumel příznivců.

Tomáš Klus si stoupá ke stolku, fronta se řadí, moderátor mezi lidmi v „soutěžích“ rozdává plechovky Svijan a lístky na festival, podepisují se ruce, památníčky, kytara, triko, sádra… A samozřejmě spousta, spousta focení. Tomáš Klus nikam nespěchá, tu objímá, tu si zatančí, a hýří humorem, až někteří začínají být nervózní, že se na ně nedostane. Obzvláště i proto, že se tu objevují někteří, kteří již byli na předchozí zastávce v Rumburku. Ale snad se nakonec dostalo na všechny, i když připravené fotky došly a na řadu se dostaly nastříhané papírky.

PS: S připomínkami, že jste o akci nevěděli, že byla málo propagovaná a že jsme měli napsat, si jděte stěžovat na horní nádraží. Město bylo plné plakátů, my měli tuhle akci jak v kalendáři, tak na titulce pozvánek. Tudíž závada opravdu není na našem přijímači…

PSS: Zvláštní, roky předtím jsem si nevšiml, že by spolu se zpěvákem dorazila auta ochranky a blízko stolečku při autogramiádě krom žlutých triček stáli také chlapi se silně vypracovanými bicepsy.

Roadshow 2016 ->, Roadshow 2015 ->, Roadshow 2014 ->

Tagy