weby pro nejsevernější čechy

Valentýnský pivní masakr u Kocoura 2018

V sobotu 17. února 2018 hostil pivovar Kocour tradiční přehlídku silných a ochucených piv a masopustních specialit Valentýnský pivní masakr.

Rok od roku stačí vyměnit jen datum a na zbytku se nemusí měnit snad nic. A asi i ty fotky by už mohly zůstat stejné. Nějak mě žene už jen setrvačnost. Alespoň že jsem si splnil to, proč jsem vůbec vyrazil – do Krásné Lípy jezdím autem, tak jsem obnovenou Náhlou smrt musel zajít ochutnat sem.

Takže repete z loňska – Stan vyhřátý, lidí dost, na pódiu Malvaz, pod pódiem DJ Roura. Stan ovšem jaksi menší, než si pamatuji, a velké zklamání – všichni účinkující se vešly podél jedné stěny. A po dětském koutku už zas nikde ani stopa…

Mezi pivovary několik stánků s řeznickou nabídku (i letos s jednou německou) a sem tam i další nabídka. A možná jsem slepý a neumím číst, ale krom místního třešňového a jahodového jsem objevil jedno jediné ochucené pivo,i když to má být hlavně jejich přehlídka. Letos medová čtrnáctka z České Kamenice. Silných bylo dost. Hemžilo se to v nabídce IPAmi a ALEy, jak kdyby snad už byl podzim. Chvíli jsem poseděl se známými, s některými jsem bohužel posedět nestihl, konstatoval, že tu v podstatě není co fotit a vyrazil do sportovní haly.

I Děčínský Deník dorazil ->

Rok 2017 ->, rok 2016 ->, rok 2015->, rok 2014 ->, rok 2013 ->, rok 2012 ->

Tagy