weby pro nejsevernější čechy

V neděli je NORTHCO BARTYS TRIATLON! Tak přijďte!

Plavání, cyklistika a běh!! To je triatlon, drsná výzva pro drsné borce a borkyně. Ale ten pocit v cíli, když člověk doběhne, bývá k nezaplacení. Pivo pak chutná jako křen. Tým šikovných koček a kočičáků ze Schrödingerova Institutu pro vás i letos na neděli 20. července připravil již poměrně tradiční sportovní akcičku s názvem NORTHCO BARTYS TRIATLON.
Ráno od 10h pro děcka od útlého věku do 15ti let na zkrácených tratích, místo oběda vložený závod v duatlonu (triatlon bez plavání) rovněž pro mládež do 15ti let a na lačno pak od 13h vrchol dne – Hlavní závod pro veřejnost. Kdo se úplně necítí na celý triatlon, může vzít svoje kamarády a postavit 2-3člennou štafetu.
Po pondělním hrubém značení trati můžeme konstatovat, že ta biková nezklamala a je tradičně pod vodou, což doufejme do neděle jen tak nevyschne, takže o tradiční kulisu Varnsdorfského triatlonu ochuzeni nebudeme – „Bahno tady, bahno tam, všude kam se podivám…“
Připraveno je toho opravdu hodně, na prezentaci přeplněné igelitky a usměvavé slečny, příjemně tropické počasí, teplá voda bez kopců, jen trochu zatáček, krásné prostředí Mašíňáku, bohatá občerstvovačka, kde nebudou ani letos chybět zákusky od Dlaska, těstovinky a pivko Kocour v cíli, hodnotné ceny pro vítěze a především ojedinělá tombola, která znovu každého překvapí!!! Během celého dne ale také skákací hrad z Jedlové pro nejmenší, takže můžete jako závoďáci dorazit s celou rodinkou. Speciální cena pro toho, kdo dokáže alespoň na pár minut zavřít ústa nezničitelnému moderátorovi DJ Rourovi!
Veškeré potřebné info najdete na triatlonvdf.cz, zlevněné přihlašování do čtvrtka !!!
Tak v neděli ve Varndsdorfu před Kolibou!!

Podrobnosti a změny sledujte na facebookovém profilu akce –> tady..