weby pro nejsevernější čechy

Popová zpívanda 2016

Ve čtvrtek 16. června 2016 se v koncertním sálku varnsdorfské ZUŠky uskutečnil další, již 7. ročník otevřené pěvecké soutěže Popová zpívanda.

Málem jsem se napálil, měl jsem zafixováno, že se zpívání bude konat od 16:00, ale naštěstí jsem si den před vyfotil plakátek na dveřích, kde mne trklo, že na několika minulých programech už stálo 18:00. Prostě mi to občas někdy trvá trochu déle. Stejně jako v případě úžasu nad tím, že soutěžit dorazila děcka z Krupky a Ústí nad Labem. Než jsem si uvědomil, že jméno jejich doprovodu a učitelky by mi nemělo být tak úplně neznámé – Jana Honců

Letos pár novinek – obměněná a nezávislá porota, jasné kategorie mladší – starší, mezi soutěžícími dva mladí muži. Některá jména (a tváře) shodná s předchozími ročníky, občas velké překvapení, občas sázka na jistotu. Ale stejně jako každý rok divácké hlasování kuličkou.

Jmenovitě:

Petra Přibylová
Andrejka Vu + Tereza Křížová + Míša Bidrmannová
Alžběta Kaplanová
Karolína Pavlíková
Nikol Sarah Jirsová
Veronika Heide
Kateřina Vohradská
Johanka Chlupáčová
Nela Bradíková
Daniel Novák
Natálie Smetanová
Alena Švihlíková
Simona Marcziová
Eliška Balcárková
Petr Keleptko
Markéta Businská

Ještě něco málo také obrazem:

ZUŠ Krupka:

Ve čtvrtek 16.6.2016 se ve varnsdorfské základní umělecké škole konala pěvecká soutěž Popová zpívanda. Každý účastník zazpíval jednu píseň dle svého výběru. Soutěže se zúčastnilo 18 zpěváků a zpěvaček ze základních uměleckých škol Varnsdorf, Rumburk, Krupka a Ústí nad Labem. Sarah Nikol Jirsová ze třídy Mgr. Jany Honců si s písní In the arms of the angel od Sarah McLachlan vyzpívala krásné třetí místo. Gratulujeme!

V archivu máme rok 2015 ->, rok 2013 -> a rok 2012 ->

Tagy