weby pro nejsevernější čechy

Tygři se po druhé výhře nad Jihlavou dostali na šesté místo tabulky

Dvě kola před koncem zákldní části ligy se dostali Bílí Tygři na šesté místo tabulky, které by jim zajistilo přímou účast v playOff, oba zbývající soupeři jsou ale ze skupiny těch ‚těžko_k_poražení‘ (Plzeň a Vítkovice), takže boj o zbývajících šest bodů, které jsou ve hře bude ještě těžký.

Ve druhém zápase (ve dvou dnech) si nicméně Tygři poradili s Jihlavou v nervózním zápase, kterému neprospěl ani výkon rozhodčích, a gólem kapitána Martina Ševce v polovině třetí třetiny zůstali v letošním ročníku Jihlavou neporaženi.

Houpačka pokračuje a liberečtí nechávají své fanoušky užít si i základní část soutěže tak, jako by šlo o playOff už od prvního kola.

Filip Pešán (Liberec): „Myslím, že zápas neměl nijak extra velké tempo a byl rozkouskovaný neustálým přerušováním hry. Oba dva týmy se do toho tempa nemohly dostat. Zápas to byl naprosto vyrovnaný. Bylo to o tom, jestli propálíme dobře blokující hostující hráče, nebo ne. Jednou se nám to povedlo a o ten jeden gól jsme byli šťastnější než soupeř.“

Petr Vlk (Jihlava): „Oproti včerejšku to byl z naší strany zlepšený výkon. Bohužel jsme neproměnili ty příležitosti, které jsme si vytvořili. Dá se říci, že jedno nahození na bránu rozhodlo o vítězství domácích. Neproměněné šance nás trápí, to dnes rozhodlo.“