weby pro nejsevernější čechy

Finále krajské soutěže volejbalu kadetek 2017

V neděli 12. 3. 2017 proběhlo ve sportovní hale ve Varnsdorfu další volejbalové finále krajské soutěže, tentokrát starší věkové kategorie (kadetky a juniorky).

Stejně jako před týdnem, opět se jednalo o ligu libereckou. Původní rozpis zápasů vypadal následovně:

Bohužel hned v prvním zápase došlo ke zranění jedné z hráček družstva TJ Turnov, a protože tým nemohl dál v soutěži postavit nutný počet hrajících, muselo dojít k operativním změnám:

Stejně jako minulý týden všechny převálcovalo družstvo Dukly Liberec, které si vítězstvím v této kategorii zajistilo účast v baráži o ligu kadetek.

O průběhu z pohledu domácích pár slov z FB TJ Slovan Varnsdorf:

Naše děvčata se celý rok prala hlavně s menším počtem hráček, ale přes veškeré peripetie soutěž dohrála a výsledkem jim bylo 10. místo. Dnešní turnaj byl hlavně o tom co nejlépe si zahrát, nezranit se a užít si poslední kolo této kategorie. Bohužel výsledky někdy neodpovídají tomu, co se děje na hřišti. Až na totální kolaps celého družstva v zápasu s Novým Borem bylo na co koukat. VDF-Bižu JnN 0:2 (21:25, 25:27), VDF-Nový Bor 0:2 (7:25, 15:25), VDF-Č.Lípa 0:2 (14:25, 22:25), VDF-Ještědská 0:2 (20:25, 23:25).

Z pohledu SK Ještědská Liberec ->

Měl jsem nebezpečný nápad projet weby všech zúčastněných družstev a připojit jejich pohled na věc. Ovšem situace je normální a všechno je k pos….ní. Mnohde jen založená stránka bez obsahu, mnohde poslední aktuality z roku 2016, v lepším případě únor 2017. Takže nemohu sloužit, bohužel…

Komu by fotky nestačily, může pokračovat zde ->

Tagy