weby pro nejsevernější čechy

Volejbal ženy TJ Slovan Varnsdorf A – TJ Sokol TESLA Stráž nad Nisou (únor 2018)

V sobotu 10. února 2018 proběhlo v tělocvičně na Národní ve Varnsdorfu další utkání liberecké ligy (LIB-Z1). Volejbalistky TJ Slovan Varnsdorf A nastoupily proti družstvu TJ Sokol TESLA Stráž nad Nisou.

Baskety jsem poslední dobou ještě jakž takž stíhal, na volejbale jsem ale nebyl už hodně dlouho. Dopolední 23. kolo jsem nestihl, stavil jsem se podívat na odpolední 24. Zrána to bylo pro domácí podstatně lepší, první letošní vítězství, které se ale v odpoledním repete nepodařilo obhájit. První set ještě OK, až jsem si chvíli říkal, že při tomhle tempu to bude hodně rychlé. Pak se ale soupeřky vzpamatovaly, přitlačily a zbytek zápasu už byl plně v jejich režii. Konečné skóre TJ Slovan Varnsdorf A – TJ Sokol TESLA Stráž nad Nisou 3:1 (25:13 | 21:25 | 25:19 | 25:22) a 1:3 (25:17 | 22:25 | 19:25 | 13:25). Web volejbalového svazu není tak rychlý jako web basketbalové federace, výsledky a detaily ještě zveřejněny nejsou se zpožděním. Takže alespoň citace z FB volejbalistek:

Parádní příjem, super náhra, tvrdý útok a maximální vykrývání – to dneska vedlo k první letošní výhře za 3 body…. Ve druhém zápase už soupeř ukázal svou ohranost a tak se body nakonec dělily… ale i tak super…. Pochvalu zaslouží úplně všichni, obě naše libera ukázala co v nich je a obě zaslouží maximální pochvalu jak za příjem tak za vykrývání. Bloky pokrývaly co měly a z přesných náher se to pak útočilo samo…. Dneska super kolektivní práce… Gratulace k 3 bodům a příště zas takto…..

Tagy