weby pro nejsevernější čechy

Finále krajské soutěže volejbalu šestek mladších žákyň 2018

V neděli 25. února 2018 proběhlo (takřka přesně po roce) ve sportovní hale ve Varnsdorfu finále krajské soutěže mladších žákyň v 6-tkovém volejbale.

V rámci libereckého krajese přijela utkat tato družstva:

Dukla Liberec A / TJ Turnov A / TJ Slovan Varnsdorf / Volejbalová akademie Nový Bor / TJ Sokol Mnichovo Hradiště / TJ Bižuterie Jablonec A / TJ Turnov B / Beach Volley Vratislavice

Nedorazily dívky za Dukla Liberec B / USK Slavia Liberec / TJ Bižuterie Jablonec B

Domácí holky si vedly letos podstatně lépe než minulý rok a vecpaly nakonec jediného zástupce Ústeckého kraje k sousedům na stupně vítězů. Průběžně jsem chodil fotit zaplňující se tabulky s výsledky jednotlivých utkání, samozřejmě jsem ale zapomněl zvěčnit jejich konečnou podobu. Zhodnocení si tedy půjčuji z FB volejbalového oddílu TJ Slovan Varnsdorf:

Díky chřipkám a začínajícím jarním prázdninám na finále nedorazila 3 družstva. A tak bylo jasné že po tomto kole naše děvčata obsadí celkové 3.místo (z 11 družstev).

Od prvního míče byla znát na děvčatech jistá úleva a chuť poslední turnaj si užít. V prvním zápase narazila na družstvo Dukly a prvně za celou sezónu nenastoupila s respektem, ale s chutí vyhrát. I když to nakonec nedopadlo výsledek byl víc než nečekaný. VDF – Dukla 0:2 (22:25, 19:25).

V druhém zápase nastoupila děvčata proti tvrdému podání z Turnova a výsledek bohužel nedokázala zvrátit na svou stranu. VDF – Turnov 0:2 (21:25, 17:25).

V posledním zápase nastoupila proti VA Nový Bor, boj to byl o každý míč, ale bohužel v závěru chyběly síly z předešlých utkání a tak v nejtěsnějším výsledku zápas prohrála. VDF – VANB 0:2 (26:28, 23:25).

V tomto kole děvčata tedy obsadila 4.místo. Celkově to ale znamenalo místo 3. a tím pádem i celkové umístění v krajské soutěži….

Velká gratulace všem děvčatům a trenérům.Děkujeme i rodičům, kteří zaplnili tribunu a přispěli tak k atmosféře hodné finále….

Na prvním místě se umístila Dukla Liberec A (na FB se chlubí, že „celé sezóně nepoznal hořkost porážky“), druhou příčku obsadil Turnov.

I letos se nejvíc radovala liberecká Dukla ->, Nový Bor pořídil alespoň fotky -> (textovou zprávu nejsem schopen na jejich webu objevit). U žádného jiného týmu zatím ani zmínka.

Jako loni i tentokrát něco přeteklo, tady je „pokračování“ ->

Rok 2017 ->

Tagy