weby pro nejsevernější čechy

Finále celoročního turnaje varnsdorfských ZŠ v přehazované 2018

Ve čtvrtek 7. června 2018 se ve varnsdorfské sportovní hale uskutečnilo letošní finále celoročního turnaje místních ZŠ v přehazované se závěrečným vyhodnocením.

Poslední dobou nic moc nestíhám. Dokumentoval jsem jen úvodní kolo letošního turnaje a na finále dorazil se zpožděním, takže jsem viděl už je rozhodující zápasy a vyhodnocení. Nejjednodušší tedy bude stejně jako loni dát slovo organizátorům z řad místních volejbalistů:

V průběhu školního roku 2017/2018 proběhly 4 turnaje, za které se dětem a školám sčítaly body za obdržené místo. Soutěžilo se v barvě žluté (přehazovaná) a barvě oranžové (nadhoz s odpinknutím).

Účastnily se (jen) 4 školy z VDF – Karlova, Východní, Bratislavská a Edisonka. Během celého roku byly vidět chvályhodne výkony.

Při závěrečném turnaji byli vyhlášeni jak jednotlivci, kteří si odnesli medaile a triko pro vítěze, tak i pořadí zúčastněných škol, kde si první 3 odnášely plaketu na památku a vítězná škola obdržela na následující školní rok putovní pohár. Výsledné pořadí škol je následující – 4. místo Edisonka, 3. místo Východní, 2. místo Bratislavská a 1. místo Karlovka…..

Web ZŠ a MŠ Bratislavská ->

Rok 2017 ->

Tagy