weby pro nejsevernější čechy

Mistrovský turnaj mladších žáků v házené – Varnsdorf 12. 11. 2017

Dne 12. 11. 2017 se ve sportovní hale ve Varnsdorfu konal 2. turnaj házené v rámci žákovské ligy Ústeckého kraje skupiny ,,VÝCHOD“.

Přivítali jsme zde tradiční soupeře jako je Handball Liberec, TJ ELP Jablonec, SLAVOJ Děčín a HÁZENÁ Kolín jako host.

Hrálo se stylem každý s každým, hrací doba 30 minut, která byla rozdělena do dvou částí. První část se hraje osobní obrana, která trvá 10 minut. Hned poté začíná házená 6+1, která trvá 20 minut. Akci pořádal oddíl Házené TJ SLOVANU Varnsdorf.

Turnaj se vyvíjel dle tabulkových předpokladů. Handball Liberec jednoznačně tabulce vévodí a o druhé místo se přetahují týmy TJ SLOVAN Varnsdorf a TJ EPL Jablonec, kde tentokrát Jablonec vyšel z duelu vítězně a má větší pravděpodobnost, že se z druhého a také postupového místa dostane na jaře do lepší skupiny.

Atmosféra, kterou vytvořili rodiče, kteří se přišli na naše hráče podívat a povzbudit je k co nejlepšímu výkonu, byla skvělá – a na hráčích to bylo vidět. Proto tímto děkujeme všem, kdo se turnaje zúčastnili ať už na hřišti tak i v hledišti.

Další duely budou v Liberci 10. 12. 2017 a v Děčíně v lednu 2018. Naši mladí házenkáři mají stále možnost skončit ve skupině na druhém místě.

Dále Vás tímto oddíl házené zve na další klání 26. 11. 2017 v našem městě, kde bude zároveň vyhlášen házenkář roku za finanční podpory našeho města.

TJ Slovan Varnsdorf – házená

Foto IŠ:

 

Tagy