weby pro nejsevernější čechy

Házenkář roku 2017

Dne 26. 11. 2017 se ve sportovní hale Varnsdorf uskutečnil mini turnaj mezi týmy SLAVOJ Děčín, Dolní Podluží a TJ SLOVAN Varnsdorf a zároveň byl vyhlášen nejlepší házenkář a miniházenkář roku 2017.

Turnaj byl veden v přátelském duchu. Nešlo o výsledky, ale aby si děti přišly zahrát a posunout se dál v rozvíjení schopností v házené. Mezi zápasy házené 6+1 se našla i chvilka pro ty nejmenší a nově příchozí hráče a hráčky, kteří si mohli zahrát MINIHÁZENOU 4+1.

Dohrály se zápasy a hráči nastoupili na slavnostní vyhlášení. MINI žáci dostali čestná uznání za reprezentaci našeho města i klubu na turnajích v Liberci, Jablonci nad Nisou a Děčíně v roce 2017. Nejlepším MINI žákem byl vyhlášen Jiří SAIDL. Kategorie MLADŠÍ ŽÁCI nás reprezentují v Severočeské lize mladších žáku Ústeckého kraje – skupina ,,VÝCHOD“. Každý hráč obdržel tričko s nápisem ,,Házenkář roku 2017“. Nejlepším házenkářem roku 2017 v kategorii MLADŠÍ ŽÁCI se stal Lukáš RYBÁŘ.

Na dětech bylo vidět, že je tento sport baví a to jsme jedině rádi. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se této akce zúčastnili – hráčům a rodičům, kteří podporují děti v tomto sportu, dále panu starostovi města Varnsdorf Ing. Stanislavu Horáčkovi a Veronice Petrové, která zastupovala sponzora vinotéku PIJÁNOFKA za to, že přišli udělit ceny a čestná uznání a také panu Šafusovi, který nám turnaj dokumentoval.

Budeme rádi, když se náš tým bude rozrůstat o nové talentované házenkáře.

Marek Rybář

Foto IŠ:

Tagy