weby pro nejsevernější čechy

Na čarodky opět doma Šluknov prohrál s Lovosicemi B

Proběhnuvší sobotu [30/4] na stadionu S.Novotného ve Šluknově domácí Plaston prohrál 0:3.

Tradiční vyjádření šluknovského trenéra L.Čurgaliho k zápasu:

Do zápasu jsme nastupovali s odhodláním získat tři body, ovšem soupeř po celé utkání působil uvolněněji a živěji.

Přesto jsme si v první půli vytvořili několik možností na střelu, které ovšem končili na pletivu za brankou. Největší naší příležitost první půle měl před poločasem Altman, ale brankář střelu z blízka zlikvidoval. Naopak soupeř obě své šance prvního poločasu využil. Oba góly jsme dostali hloupě. Při prvním hráči přestali hrát, když ležel hráč hostů na zemi a při druhém jednoduchý výkop od branky necháme propadnout až daleko do naší roztažené obrany.

Ve druhé půli jsme se snažili oživit hru střídáním. Největší dvojšanci jsme měli dvacet minut před koncem, když nejprve hlavičku Svobody odrazil hráč na brankové čáře a následná střela Horáka skončila na břevně. S přibývajícím časem měli čím dále tím více šancí hosté do otevřené obrany. Třetí gól jsme dostali opět po jednoduchém nákopu, který propadl za naší obranu.

Situace týmu se nelepší. Po zranění se vrátil Knížek, ale nově budeme postrádat Svobodu, který bude chybět minimálně tři týdny. Je potřeba se ještě více semknout a bojovat. Nikdo to za nás neudělá, ti co zbyli, tak musí vzít zodpovědnost na sebe.

Zde je možnost shlédnout video ze zápasu.

SK PLASTON Šluknov 0:3 (0:2) ASOCIACE SPORTOVNÍCH KLUBŮ Lovosice B

Branky : Kovařík, Macháček, Neruda

Rozhodčí : Červený – Mareš, Šefčík
ŽK : Svoboda – Macháček, Kovařík, Hrdý
Návštěva : 90 diváků

Sestava Šluknov : Janda – Hajduk, Svoboda, Lukáč (45′ Knížek), Koukol, Altman (66′ Blaho), Mendel, Chlan, Kirchner, Horák, Holešovský P. (45′ Zounar)

Sestava Lovosice B : Šafránek – Drbal, Kovařík, Macháček, Hušek, Walter (27′ Klement, 41′ Trekoval) , Espinosa (88′ Neruda), Hrdý L., Hrdý T., Baborák

Tagy