weby pro nejsevernější čechy

Jubilejní X.memoriál Sl.Novotného vyhrál tým mladíků Repre

V sobotu [25/6] proběhl tento turnaj v malé kopané na stadionu Sl.Novotného ve Šluknově, jako již tradičně na pohodu a panovalo (skoro až moc) slunné počasí.

Text o turnaji sepsal Ladislav Čurgali st.:

Dne 25.6. se konal již jubilejní 10.ročník memoriálu Slávy Novotného, kde se zúčastnilo 18 týmů ze Šluknova a okolí. Velké poděkování patří všem, kteří takto náročnou akci pomohli organizovat. Také děkujeme sponzorům, firmě TRAVEL FREE Rožany, Technickým službám Šluknov, Městu Šluknov a rodině Novotných. Dále děkujeme kvalitním rozhodčím a všem hráčům, kteří ve velkém vedru podali stoprocentní výkon. Všichni si to užili a díky férové hře turnaj proběhl bez vážnějšího zranění. Většina se přesunula do zámeckého parku, kde se konají tradiční Šluknovské slavnosti. Letos se podařilo titul nechat ve Šluknově, když ve finále porazil tým REPRE Šluknov soupeře Bílá vdova, za které chytal Radek Porcal a hrál Matěj Kotiš z druholigového Varnsdorfu. Již se těšíme na další 11.ročník!

Statistiky: Nejlepší rozhodčí-Jirsák Jaroslav, Nejužitečnější hráč-Čmugr Ladislav, nejlepší brankář-Vosecký Jiří, nejlepší střelec- Dobeš Jakub. Pořadí týmů: 1.REPRE Šluknov (na úvodce u článku), 2.Bílá vdova, 3. Nulová šance, 4. Do pohůdky.

Tagy