weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – 4.kolo – 3.týden – rekapitulace.

Výsledky minulého hracího týdne již předznamenávají konečnou tabulku soutěže. Cvikov dost překvapivě prohrál oba zápasy s DK Rumburk. Tím ztratil i teoretickou šanci bojovat o druhé místo se Šenovem.Foto týdne ze zápasu Boston – Hadi DK Rumburk si upevnil čtvrtou pozici, ale šance na třetí místo již nemá. Boston nezaváhal a dvakrát porazil Hadi. Takže dál vládne tabulce a Hadi musí vyčkávat na další vývoj zápasů, zda ještě poskočí na čtvrté místo či skončí pátí. Šenov zatím drží šanci na boj o celkové vítězství ve svých rukou, ale musel porazit Šluknov a tento týden Hadi, aby v posledním týdnu soutěže vzájemný souboj s Bostonem určil vítěze celé soutěže. Tolik rekapitulace a trocha teorie, a nyní k některým zápasům slovem i obrazem.

Cvikov – DK Střelnice 4 : 9
Cvikovští se ve čtvrtém kole trápí. Ne že by hráli špatně, ale i přes evidentní snahu jim to nejde. Chybí herní pohoda a tím i klid a úspěšnost v zakončení. Zato dékáčka chytila druhý dech a mocně finišují. Je otázkou, zda jim to lepší než čtvrté místo bude stačit. Ztráta bodů z předcházejících kol je příliš velká. Proti Cvikovu byla lepší mužstvem a po zásluze zvítězila.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Boston – Hadi 13 : 3
Boston jede. I když Hadi mohli v zápase střídat více hráčů, devět proti sedmi, přesto Boston neunavili. Obě mužstva hrála pohledný hokej, i když v koncovce byli úspěšnější hráči Bostonu. Nejslabším elementem na hřišti byl rozhodčí, který v první třetině neodpískal několik evidentních vyloučení na obou stranách. A tak než Hadi tyto křivdy vstřebali, ztratili koncentraci na hru a inkasovali. A dohánět tříbrankové manko na Boston jde dost špatně. Škoda. I když se Hadi snažili, skóre se měnilo víceméně jen v prospěch Bostonu. V pohledném zápasu zaslouženě zvítězil Boston.
Zápas průběžně sledovalo: 6 diváků.

Šenov – Šluknov 15 : 6
Šenovští mají ambice na celkové vítězství a tak si nesmí dovolit ztratit ani bod. Šluknovští naopak již hrají jen pro radost a čest. První třetina byla vyrovnaná. Obě mužstva se postupně rozehrávala. V dalších třetinách se již projevila herní převaha šenovských. I Když skóre je jednoznačné, hráči Šluknova nevynechali jedinou možnost potrápit obranu i brankáře domácích.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Další výsledky hracího týdne :

DK Střelnice– Cvikov8: 5
Hadi– Boston4: 12
Šluknov– Šenov0: 12

Rozpis zápasů od 23.2. – 1.3. – 4.kolo – 4.hrací týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Boston
Út19:00 hod.Cvikov– Šluknov
St19:00 hod.Boston– DK Střelnice
Št19:30 hod.Šenov– Hadi
So17:00 hod.Hadi– Šenov
Ne17:30 hod.Šluknov– Cvikov