weby pro nejsevernější čechy

Rumburská hokejová liga – Play off – 1.týden – rekapitulace.

První týden play off měl napilno Boston. Tři zápasy ve třech dnech to je slušná porce. Pro udržení naděje na vítězství celé ligy musel ve všech utkáních bodovat.Foto týdne z utkání Cvikov – Boston To se mu povedlo. Porazil dvakrát cvikovské a jednou hlavního soupeře Šenov. Cvikovští sice dvakrát prohráli, ale jejich středeční zápas naznačil posun k lepším zítřkům. Výsledky některých zápasů týdne slovem a obrazem.

Cvikov – Boston 5 : 13
Cvikovští nastoupili proti Bostonu odevzdaně a pokračovali ve svých slabých, ustrašených výkonech z poslední doby. První dvě třetiny na ledě bylo jen jedno mužstvo, které hrálo hokej – Boston. Skóre hrozivě narůstalo a začínalo to vypadat na potupného kanára. Za stavu 0:10 se cvikovští probudili a začali se tomuto scénáři bránit. Do poslední třetiny nastupovali za stavu 1:12. Před vidinou potupy začali konečně bruslit, zvýšili důraz v osobních soubojích i tlak na branku soupeře. Najednou zjistili, že i s Bostonem se dá hrát. Poslední třetina již přinesla vyrovnaný hokej. Přesto Boston zaslouženě zvítězil.
Zápas průběžně sledovalo: 2 diváci.

Boston – Cvikov 8 : 6
Cvikovští se v úterním zápase restartovali a najednou to bylo jiné mužstvo a také zápas. Hrál se oboustranně důrazný, rychlý hokej. Do poslední třetiny se nastupovalo za stavu 6:6! V ní cvikovští udělali jen dvě chyby při rozehrávce ve vlastním obranné pásmu, ale Boston je potrestal. Ve vyrovnaném zápasu byli nakonec šťastnější hráči Bostonu.
Zápas průběžně sledovalo: 4 diváci.

Šenov – Boston 3 : 6
První třetina nabídla parádní hokej. Rychlé pohledné akce se střídaly na obou stranách. Z jedné se šenovští ujali vedení. Stav 1:0 vydržel do poloviny druhé třetiny, kdy hráči Bostonu vyrovnali a v rychlém sledu přidali další dva góly. V této fázi hry již Boston začínal mít více ze hry. Přesto se šenovským podařilo vyrovnat a do poslední třetiny nastupovali hráči za stavu 3:3. Tu již měl ve své režii Boston. A převahu také gólově potvrdil. V důležitém utkání zaslouženě vyhráli hráči Bostonu.
Zápas průběžně sledovalo: 6 diváků.

Známé výsledky dalších zápasů :
DK Střelnice – Cvikov 6: 6

Rozpis zápasů od 16.3. – 22.3. – Play off – 2.týden :

Po20:00 hod.DK Střelnice– Šluknov
Út19:00 hod.Cvikov– Šenov
St19:00 hod.Boston– Šenov
Čt19:30 hod.Šenov– Boston
So17:00 hod.???– ???
Ne17:30 hod.Šluknov– DK Střelnice