weby pro nejsevernější čechy

Do třetice všeho dobrého! Je tu další utkání s doprovodným programem i pro fanoušky z Německa

Na zápasech Bílých Tygrů rok od roku přibývá německých fanoušků, a proto ani v letošní sezóně nebude chybět vybrané domácí utkání, v rámci kterého klub připravuje doprovodný program věnovaný právě hokejovým příznivcům z nedalekého Německa. Speciální česko-německý doprovodný program připadne na utkání s Vervou Litvínov, které se uskuteční v v neděli 3. prosince od 16:00, a Bílí Tygři jej opět pořádají ve spolupráci s městem Žitava.

„Na německé straně hranice máme stále silnější fanouškovské zázemí. Rok od roku přibývá permanentkářů a další pravidelní návštěvníci si kupují jednorázové vstupenky. Němečtí fanoušci jsou navíc velmi aktivní, rádi se účastní různých soutěží, autogramiád i dalších akcí. Česko-německé utkání jsme uspořádali už v předchozích dvou sezónách a vždy jsme se setkali s výjimečným zájmem z druhé strany hranic. I proto je opakování takto úspěšné akce logickým krokem“ říká marketingová manažerka Bílých Tygrů Barbora Saitlová a zároveň dodává, že klub žádným způsobem neomezí servis a zábavu pro české fanoušky, kterých je stále drtivá většina.“

Ještě před úvodním buly utkání 28. kola extraligy se ve VIP prostorách Home Credit Areny sejdou představitelé měst a krajů, a také zástupců policie z obou stran hranice. Účast přislíbil hejtman Libereckého kraje Martin Půta, krajský policejní ředitel Ladislav Husák, starosta města Bautzen Alexander Ahrens a starosta Žitavy Thomas Zenker, který obstará rovněž slavnostní vhazování před startem utkání. Chybět nebudou ani zastupitelé a radní z Löbou, Niesek a Žitavy. Spolu s pravidelnými návštěvníky zápasů Bílých Tygrů by se tak počet německých fanoušků v Home Credit Areně mohl vyšplhat vysoko nad číslo 600.

„Duel bude opět moderován dvojjazyčně a v přeshraničním duchu se pak ponese i přestávková soutěž na ledové ploše. V rámci utkání připravujeme také modní přehlídku nové kolekce z našeho fanshopu a autogramiádu některého z hráčů Bílých Tygrů“, uzavírá Barbora Saitlová.