weby pro nejsevernější čechy

V pondělí 14. května zahájí Bílí Tygři předprodej permanentních vstupenek na sezónu 2018/2019. Do třetice se snídaní pro nejrychlejší fanoušky

V pondělí 14. května v 7:00 bude zahájen prodej permanentních vstupenek na extraligový ročník 2018/2019 a stejně jako v předchozích dvou letech si Bílí Tygři připraví pro nejrychlejší permanentkáře nové sezóny několik překvapení. Ten, kdo si přijde pro permanentku v den zahájení prodeje v čase od sedmi hodin do půl desáté, se může těšit na lehkou snídani a setkání s vybranými hráči A týmu. Majitel vůbec první permanentní vstupenky na sezónu 2018/2019 pak obdrží také originální Tygří dres podepsaný hráči.

Výhody k permanentkám
Vedle speciálních dárků v den zahájení prodeje se mohou všichni majitelé nových permanentních vstupenek těšit také praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení především sportovci a cyklisté (a to až do 30. 9 2017). Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přináleží také slevová karta na zboží adidas v prodejně Lion Sport. Už obvyklou a nespornou výhodou jsou slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na sezónu 2018/2019 zaručuje rovněž volný vstup na přípravné domácí zápasy Bílých Tygrů.

Nezdražujeme!
Permanentní vstupenky se budou prodávat za stejné ceny a ve stejném režimu jako v předcházející sezóně. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 5 000 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří až 2 200 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného! Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do 30. června, kdy končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.
Do Česká Spořitelna Klubu bude permanentní vstupenka stát stejně jako vloni 9 500 Kč.