weby pro nejsevernější čechy

Pavel Fajt na Fabrice [soutěž o dva volné vstupy]

Týden plný kulturních událostí nekončí a nekončí ani možnost vyhrát volné vstupenky. Takže v pátek 15/3/2013 představí na Fabrice v Doubici Pavel Fajt svůj nový projekt M A N T R O D R O M
Na stránkách na bandzone, se dočteme že: hudba inspirovaná prastarými hudebními kulturami, kde hudba měla především transovní, hypnotický charakter. Mantrodrom využívá archetypální rytmizaci nejen tradičních, ale i nově vytvořených textových formulí, za doprovodu převážně bubnů a perkusivních nástrojů. Akustické nástroje, jako bicí souprava, tabla, djemebe, didžeridu, dhol jsou jemně doplněny moderní elektronikou a technikou smyčkování v reálném čase.

A tak dale ….

Pro nás je v tuto chvíli důležité, že víme, že na Fabrice se začíná tak kolem deváté večer a pro vás ještě, že můžete vyhrát dva volné vstupy. Je to na poslední chvíli, takže vítěze vylosujeme zítra (to je v pátek 15/3 kolem třetí hoidiny odpoledne).

A ještě otázka: asi nejznámější projekt spojil Pavla Fajta se zpěvačkou a houslistkou Ivou Bittovou, kdy jsme ji (Ivu Bittovou) mohli vidět naposledy u nás ve výběžku? He!

{module soutěž o lístky na Fajta}

Tagy