weby pro nejsevernější čechy

Free-Tibet po osmnácté

V sobotu 22.10.2016 zažila Dolní Poustevna opět festival Free-Tibet. V DP podruhé, celkově však již po osmnácté! Zdá se, že se tento fesťáček přesídlil do Nároďáku v Dolní Poustevně možná na delší dobu. Přiměřená velikost hlavního sálu, dobré dopravní spojení, to jsou asi hlavní argumenty, proč pořádat Free Tibet v Dolní Poustevně.

Letos se zúčastnilo celkem 7 kapel a nakonec dorazil i velký počet návštěvníků, i když z počátku to tak nevypadalo. Kapely vystoupily v pořadí: Breed (rap-hardcore,Varnsdorf), Cháska (ska-reggae, Nový Bor), The Snuff (modern rock, Praha), John Wolfhooker (alternative-rock, Praha), Miloš Dodo Doležal (rock-metal, Praha), Toxic People (north-cross, Výběžek ), F.A.King (crossover, Železný Brod). Mně nejvíc zaujala partička hrající pod názvem The Snuff a československá banda John Wolfhooker se známým kytaristou Rony Janečkem.

Ale i ostatní kapely předvedly na plný výkon to, co se od nich očekávalo. Na poslední vystoupení (kapela F.A.King) jsem již nevydržel a tak nejsou ani žádné fotky. Ať se na mne nezlobí. :)