weby pro nejsevernější čechy

Finále celoročního turnaje varnsdorfských ZŠ v přehazované 2017

Těsně před koncem školního roku ve středu 28. června 2017 se uskutečnilo finále celoročního turnaje varnsdorfských ZŠ v přehazované se závěrečným vyhodnocením.

Soupeření dvojic se odehrálo na novém venkovním hřišti školy, čerstvě přejmenované ze Seifertovy na Východní. Počasí přálo, jen čas tlačil a závěrečná utkání se musela zkracovat, aby se vše stihlo před další plánovanou akcí. Dejme slovo organizátorům z řad místních volejbalistů:

Poslední červnovou středu jsme se sešli na hřišti u ZŠ Východní, kde proběhlo na 4 kurtech finálové kolo celoročního turnaje. Celkem se zúčastnilo 20 družstev, každý účastník si zapsal body do tabulky a na závěr proběhlo před zraky rodičů vyhlášení, kde nejúspěšnější 3 obdrželi medaile a školy poháry.

Celkové pořadí ovládla škola Východní (Seifertova), před druhou „Karlovkou“ a třetí „Náměstí“. V počtu účastníků jednoznačně celoročně bodovalo Náměstí. Děkujeme pí. Fibigerové (Karlovka), pí. Zdeňka Damašková (Náměstí) a p. Karmanovi (Východní) za celoroční pomoc a přípravu dětí na turnaj.

Všem děkujeme za celoroční účast a v novém školním roce se těšíme na další ročník Celoročního turnaje….

Tagy