weby pro nejsevernější čechy

Okresní kolo Odznaku všestrannosti olympijských vítězů 2017

Ve středu 12. dubna 2017 proběhlo ve Sportovní hale ve Varnsdorfu letošní Okresní kolo Odznaku všestrannosti olympijských vítězů.

Na některých textech vskutku rok za rokem není proč co měnit: „Přihlášeno bylo 8 družstev – Gymnázium Varnsdorf, Gymnázium Rumburk, ZŠ Tyršova Rumburk, ZŠ Edisonova Varnsdorf, ZŠ U Nemocnice Rumburk, ZŠ Seifertova Varnsdorf, ZŠ a MŠ Krásná Lípa, ZŠ Dolní Podluží„. V listinách s výsledky jednotlivců se i letos objevilo další zastoupení: „družstva jednotlivců – Vápeníci a HC Varnsdorf„. Navíc oproti loňsku také ZŠ Pastelka Rumburk a ZŠ Jiříkov Moskevská (snad jsem další nepřehlédl). Pokud byl loni evidován rekordní počet soutežících 165, letos se ho podařilo dle výsledkových listin udržet: 88 holek a 77 kluků.

I další info beze změn: „Závodníci závodili v pěti disciplínách : trojskok z místa, hod medicimbalem, skok přes švihadlo, kliky a volitelná disciplína běh 1 km nebo driblink„. Samozřejmě platí i následující: „Velké poděkování za organizaci a hladký průběh závodů patří Mgr. Anně Vápeníkové a Mgr. Stanislavu Hockovi. Díky patří i sportovcům a jejich trenérům, jak z řad učitelů tak oddílů, které ve svém volném čase navštěvují.

Je to v hale tak trochu masakr, umístit na palubovku všechny soutěžící a zvládnout průběh jednotlivých disciplin. Ale ven se v tomhle aprílovém počasí jít vskutku nedá. Úplně stačilo sledovat kilometrový běh a byl jsem rád, že jsem se mohl vrátit do tepla haly.

Protože loni jsme neměli žádné fotografie, můžete si jich letos užít o to větší počet:

Další info o okresním kole zde -> (včetně pár fotek z driblování, které jsem nestihl, byvše celou dobu venku u běhu).

Rok 2016 ->, rok 2015 ->, rok 2013 ->

Tagy